Hommelfjellet's Kennel eies og drives av meg, Astri Norøy, som har drevet aktivt med hundekjøring i mange år. De siste 35 årene har jeg drevet med oppdrett av siberian husky, pointer, engelsk setter, ungarsk vizsla, irish softcoated weathen terrier og dvergschnauzer. Jeg er også en ivrig jeger samt deltager på jaktprøver og apportprøver for stående fuglehunder og utstillinger i inn-og utland. Jeg har oppnådd mange topppremier på mine hunder i de ulike konkurranseformene jeg har deltatt i. Jeg liker veldig godt å trene og jobbe med hund og ser enormt mye glede i samspillet mellom mennesker og hund. Jeg setter stor pris på være i fjellet med hund, enten det er jakt, jaktprøve eller trening. Jeg lærer noe nytt hver dag, for hver eneste hund er unik.

Hundehotell: I løpet av de siste 10 årene har jeg bygget opp et flott hundehotell som tar godt vare på din hund når den trenger pass og tilsyn i kortere eller lengre perioder. Her er det 3 store og separate inngjerdede områder hvor hundene kan løpe fritt i lek og utfoldelse med hverandre. Hotellet har store, lyse og rene hunderom med aircondition og har plass til maks 25 hunder. Hundehotellet tilfredsstiller alle krav til drift som stilles av Mattilsynet. Det kan være lurt å booke opphold i høysesongen mai-august god tid i forveien for å være sikre at det er ledig plass.

Klippestudio: Jeg driver også et klippestudio hvor jeg tilbyr klipp og vask av hunder og utstillingsklipp av noen raser. Skal du stille din hund på utstilling så vil en profejonell hundeklipp være positiv for bedømmingen av din hund. 

Oppdrett:  Jeg har for tiden oppdrett av rasene  engelsk setter og irish softcoated weathen terrier. Engelsk settere selges primært til aktive jegere og jaktprøvedeltagere. Eventuelle valpekull finner du under menyvalget valper.

Trening og Kurs: Jeg tilbyr egne kurs og drop in timer for fuglehundtrening: tamfugltrening, apportkurs, dressurkurs, utstillingskurs etc.  Se under menyvalgene Tamfugltrening og Kurs fuglehunder for planlagte treninger og kurs eller ta kontakt for privat trening. 

Kondosjonstrening: Om vinteren tilbyr jeg kondisjonstrening for engelske settere som bor på hundehotellet. Dette må avtales på forhånd og kommer i tillegg til pensjonsprisen på hotellet

Hundefor: Jeg bruker Kingsmoor hundefor og Provit frossent storfekjøtt til alle mine hunder og til hunder i pensjon. Foret er inkludert i pensjonsprisen. Hvis du foretrekker at din hund skal ha et annet for, pga av allergier eller andre forhold så må du ta med eget for til din hund.