Hundehotellet ligger i naturskjønne omgivelse i Høsbjøråsen i Brumunddal med utsikt over byen og Mjøsa. Hundehotellet har store båser med god plass til hunden og noen båser har også egen utgang til privat luftegård. Jeg har også noen ekstra store båser som er fine å benytte til hunder som kommer fra samme hjem eller som går godt sammen. Båsene blir rengjort flere ganger pr uke. Det står alltid friskt vann fremme til hundene. 

Om vinteren er det alltid  behagelig og stabil innetemperatur med varme i gulvet og varmepumpe. På varme sommerdager  settes varmepumpen på luftkjøling.

Jeg har 3 inngjerdede utendørs lufteområder på henholdsvis 4 mål, 2 mål og 1 mål. 

Prisene for hundeopphold inkluderer fór. Jeg benytter Kingsmoor tørrfór og Provit frossent kjøtt ettersom dette er en kombinasjon som har vist seg å fungere meget bra på de fleste hunder, inkludert mine egne.

Ting å huske på før du ankommer:

Ta med ditt eget fór hvis din hund går på en spesiell fór diett eller fordi du ikke ønsker å skifte fór under oppholdet. 

Ta med gyldig vaksinasjonsattest med gyldig vaksine som ikke er eldre enn 3 år eller at vaksinen er satt senest 14 dager før ankomst.

Ta med medisiner som din hund bruker.

Ta med halsbånd og kobbel til oppholdet og ikke noe annet som tepper, leker eller annet

I høysesonger, påske, sommer ( juni - august) og julen kan vi ikke losjere tisper som har løpetid eller som forventes å løpe i nærmeste fremtid.

Prisene pr døgn gjelder pr påbegynte 24 timer (24 timer fra levering til henting). Eksempel: Hvis du leverer hunden kl 10 om morgenen og henter kl 14 dagen etter så blir det 28 timer og du må betale for 2 døgn. 

                  Vanlig sesong       Høysesong (20/6-20/8)                
1 hund           kr 500,-                             kr 600                               
2 hunder       kr 700,-                             kr 800,-
3 hunder        kr 1.000,-                         kr 1.100,-

Kondisjonstrening på vinteren med slede- eller snørekjøring koster kr 100,- pr gang

Betaling for oppholdet gjøres til Norøy´s Hundefarm Service enten på Vipps 609191 eller til bankkonto nummer 1506 42 64408 når hunden hentes.