Jeg bruker Kingsmoor Havfisk tørrfór og Provit frossenkjøtt til alle mine egne hunder samt til kennelhunder. Kingsmoor er et fór med kompromissløs kvalitet og det inneholder alle næringstoffer og vitaminer som din hund trenger. Jeg supplerer med Provit frossenkjøtt for å forsikre meg om at hundene tar opp alle næringsstoffene i tørrforet og for at hundene skal få i seg nok væske. 

Kingsmoor har forskjellige typer som alle er basert på ferske råvarer:

Havfisk: Lekker smak av delikat fersk hvit fisk. Ideel for hunder med proteinallergi. Omega-3 fettsyrer fra fisken bidrar med en blank og sunn pels. Kombinasjonen av fiskeolje, sunne planter og urter hjelper med å bekjempe betennelsestilstanden og leddplager.

Kylling: Lett fordøyelig protein av kylling. Fiber og cikorieinulin stimulerer mage- og tarm samt vekst av gode tarmbakterier hvilket forbedrer fordøyelsen. Rik på vitamin A som medvirker til et sterkt immunforsvar.

Lam: Velsmakende lam. Fiber og cikorieinulin stimulerer mage/tarm samt vekst av gode tarmbakterier som gjør at fordøyelsen forbedres. Lecithin som er sunne fettsyrer understøtter hudens funksjon og bidrar med en skinnende pels og fremmer opptak av vitamin A.

And: Med and som gir en unik smaksopplevelse.. Fiskeoljen bidrar til å gi hunden en skinnende pels og sunn hud. Rik på vitamin A som medvirker til et sterkt immunforsvar.

Hest: Hestekjøtt er en mer ukjent og ny proteinkilde og er derfor særdelses velegnet til hunder med allergier. Hestekjøtt har en søtere smak og gir derfor en annen smaksopplevelse. Kombinasjonen av fiskeolje, sunne planter og urter hjelper med å bekjempe bl. annet betennelsestilstand og leddutfordringer. 

Jeg lagerfører alle sortene og selger foret til konkurransedyktige priser.